Voor bedrijven

Wilt u als werkgever een bijdrage leveren aan een gezondere leefstijl, een goede gezondheid en een lager ziekteverzuim van uw werknemers? Dan bent u bij Diëtistenpraktijk New Life aan het juiste adres.

Diёtistenpraktijk New Life kan u helpen bij het ontwikkelen van een programma dat aangepast is op uw bedrijf en uw werknemers, waarbij rekening gehouden wordt met uw specifieke wensen.

Wat kan de diëtist voor uw bedrijf en werknemers betekenen?

  • Het geven van op maat gemaakte voorlichtingen aan uw werknemers over voeding en leefstijl.
  • Het opzetten van een cursus, eventueel in samenwerking met een (bedrijfs)arts, fysiotherapeut en psycholoog.
  • Individuele begeleiding van uw werknemers. Denkt u ook aan een inloopspreekuur voor een individueel gesprek en advies? Hiervoor bestaat de mogelijkheid dat de diëtist periodiek terugkomt om uw werknemers verder te begeleiden op het gebied van gezonde voeding en leefstijl, eventuele vragen te beantwoorden, moeilijkheden te bespreken en te evalueren. De individuele begeleiding van uw werknemers wordt vergoed door de zorgverzekeraar en kan naar wens plaatsvinden binnen uw bedrijf of in de praktijkruimte van Diёtistenpraktijk New Life.
  • Eventueel kan in overleg met de bedrijfsarts een langdurig zieke medewerker behandeld en begeleid worden als onderdeel van het re-integratieproces. De begeleiding kan worden uitgevoerd met behulp van motiverende gesprekstechnieken.
  • Het doorlichten van uw bedrijfsrestaurant of -kantine samen met uw cateraar.
  • Het schrijven van een artikel, columns of een vragenrubriek voor uw (bedrijfs)blad.

Uw ideeën zijn ook van harte welkom!

Voor meer informatie en een offerteaanvraag kunt u contact opnemen met Ilina Weinschenk . Heeft u zelf ideeën of vragen met betrekking tot de mogelijkheden bij uw bedrijf dan staat Diëtistenpraktijk New Life daar altijd voor open.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone